طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره اعلام رشته محلهای جدید در آزمون سراسری سال 1396، دانشگاه معماری و هنر پارس در رشته های زیر اقدام به جذب دانشجو میکند. داوطلبان گرامی میتوانند جهت دریافت اطلاعات و معرفی رشتهها و همچنین آشنایی با اساتید دانشگاه پارس به لینک های زیر مراجعه کنند.
- طراحی و ساخت طلا و جواهر 27790 |معرفی اساتید/ معرفی رشته / معرفی رشته
نظر به اهميت راهبردي صنعت طلا در جهان امروز و گرايش روزافزون کشورهاي صنعتي به اين صنعت به جهت ويژگي هاي خاص آن و با توجه به قدمت چندهزار ساله ي آن در ايران، اين رشته مي تواند به عنوان يکي از زمينه هاي قابل توجه جهت رشد اقتصادي کشور مطرح شده که ظرفيت بسيار بالاي آن براي گسترش توليد و افزايش کيفيت ساخت، وابسته به حضور نيروهاي جديد و آموزش ديده جهت تقويت صنعت مي باشد. يکي از مسايل مهم براي يک طراح، توانايي هماهنگ سازي دانش خود با تقاضاي بازار است و اگر طرح يک طراح قابل تولید یا فروش نباشد از يک طرح صنعتي تبديل به يک المان ساده هنري خواهد شد، در اين راستا آموزش طراحان به صورت تخصصي و کاربردی در مقطع کارشناسی راهي است براي امکان حضور سازمان یافته و موثرتر آنان در اين صنعت که در نتيجه افزايش اعتماد توليدکنندگان و ارتباط بيشتر صنعت با دانشگاه را نیز در پي خواهد داشت.
نقش و توانایی فارغ التحصيلان (مهارتها و توانمندیها)
- آموزش و ارتقای دانش آکادمیک در صنعت طلا و جواهر
- ارائه طرحهای مناسب به کارگاهها و کارخانجات تولید مصنوعات طلا و جواهر جهت تولید و عرضه در بازار داخلی
- ارائه طرحهای مناسب جهت صادرات به بازارهای جهانی به کارگاهها و کارخانجات تولید مصنوعات صادراتی طلا و جواهر
- توانایی مدلسازی سه بعدی زیورآلات جهت تولید به صورت سفارشی یا انبوه
- فعالیت مستقل در قالب طراحی و ساخت و ارائه مصنوعات طلا و جواهر جهت تولید سفارشی
- مدیریت گروههای طراحی و جهت دهي به طراحی تولیدی با ایجاد هویت سازمانی در طراحی
- توانایی مدیریت و راه اندازی کارگاههای طراحی و تولید انواع زیورآلات
- توانایی ایجاد جریانهای نو در طراحی اقسام زیورآلات با توجه به نیاز روز بر پایه فرهنگ ایرانی-اسلامی
- کسب مهارتهای لازم جهت کارآفرینی و اشتغالزایی
مشاغل قابل احراز و توانمندیها
- طراح و مدلساز انواع زیورآلات و مصنوعات طلا و جواهر
- مدیریت شرکتهای مستقل طراحی زیورآلات و مصنوعات طلا و جواهر
- کارشناس مهندسی و طراحی در کارگاهها و توليدي هاي طلا و جواهرات
- مدرس و کارشناس در آموزشگاههای مرتبط
- تسلط بر روشهای مدلسازی تخصصی جواهرات
- آشنایی عمومی با بازار جهاني
- تلویزیون و هنرهای دیجیتالی 27779 | معرفی اساتید/ معرفی رشته
دوره کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتالی یکی از دوره های آموزش عالی است که به منظور آموزش و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در تولید برنامه های تلویزیونی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برنامه ریزی شده است. هدف از برنامه ریزی دوره کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتالی پرورش نیروی تفکر خلاقه دانشجویان بر اساس بینش اسلامی، آگاهی های تخصصی و مهارتهای آنها در زمینه گرافیک تلویزیونی و رایانه ای و همچنین انیمیشن رایانه ای برای مشارکت در برنامه های متنوع تلویزیونی از جمله برنامه های خبری و نمایشی است که تحت عنوان همین رشته در دانشکده صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران انجام میگیرد.
طول متوسط دوره کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتالی 4 سال شامل 8 نیمسال 17 هفته ای است. دوره کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتالی دارای یک رشته اصلی و دو گرایش تخصصی (انیمیشن و گرافیک) است.
فارغ التحصیلان رشته کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتالی قادر خواهند بود پس از اتمام تحصیلات خود در مراکز تولید سیمای جهوری اسلامی ایران مشغول به کار شده و با توجه به زمینه های تخصصی انیمیشن و گرافیک در تولید انیمیشن های رایانه ای و زمینه گرافیک تلویزیونی و برنامه های خبری، خدمات مورد نیاز سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را تامین نمایند.