موسسه آموزش عالی معماری وهنر پارس
موسسه آموزش عالی معماری وهنر پارس
انتشارات دوره های تخصصی تکمیلی(Minor) همایش ملی مدیریت ساخته ها دانلودها فایل های آموزشی کانون دانش آموختگان پخش زنده
راهنمای سامانه آموزش مجازی
خبرنامه علمی پارس
عکاسی

معرفی رشته:

خلق یک عکس با عکس گرفتن تفاوت دارد. یک عکس مطلوب که بتوان آن را در قالب یک رشته دانشگاهی در آورد مختصات خاص خود را دارد. انتقال بسیاری از مفاهیم به صورت عکس امکان پذیر است.گرچه دوربین‌های اتوماتیک دیجیتالی به سرعت در بین عکاسان راه خود را باز کرده‌اند ولی ما باید آنچه در این زمینه در دانشگاه تدریس می‌شود را به‌ خوبی بشناسیم.
بنیان و اساس عکاسی فیزیک و شیمی است. فیزیک درباره ساخت و کاربرد وسایل اپتیک و اثر عدسی‌ها و شیمی درباره مواد حساس و واکنش‌های شیمیائی عکاسی بحث می‌کند.
دانش‌آموخته رشته عکاسی اکنون دستیار سایر رشته‌های علمی و فنی و شاخه‌های گوناگون هنری، تجسمی و حتّی بیان ادبی شده است.
وجود عکس در تبلیغات، صنعت، روزنامه‌نگاری، مقاله‌نویسی در زمینه‌های مختلف علوم پزشکی، فیزیک، جانور شناسی، سینما، نجوم، سند تاریخی، اجتماعی، خبررسانی و سیاست کاربرد بی‌سابقه دارد. به عبارت دیگر عکس شیوه دیگر دیدن است. 
اطلاعات عمومی در زمینه‌هایی همچون نقاشی ایران و جهان، مینیاتور، نقاشی مدرن و کلاسیک، رنگ‌ها و ترکیب‌های رنگی، درک تصویری، معماری ایران و جهان، تئاتر و سینما، موسیقی و فیزیک و شیمی برای پیشرفت در این رشته مفید خواهد بود.

در رشته عکاسی دانشجویان با علوم و روش‌های مختلف حوزه عکاسی آشنا شده و رشته‌های مختلف عکاسی شامل صنعتی، تبلیغاتی، علمی، خبری، طبیعت و پرتره را یاد می‌گیرند. البته این اطلاعات همه شاخه‌ها کامل نبوده و هر دانشجو می‌تواند بر اساس علاقه و شرایط خود در یکی از آنها وارد فعالیت حرفه‌ای شود.

یک دانشجوی عکاسی باید شمّ هنری داشته، تیزبین و کنجکاو باشد. در هر لحظه باید به دنبال سوژه برای عکاسی بگردد. زیرا عکاسان معمولا به رخدادها، مناظر و افراد طوری می‌نگرند که با مردم عادی متفاوت است. همچنین یک عکاس باید فرد فعالی بوده و اطلاعات خوبی در زمینه‌های مختلف داشته باشد.

فعالیت حرفه‌ای:

دانش‌آموختگان این رشته می‌‌توانند در نهادهایی که عهده‌ دار تبلیغات و ارتباط جمعی هستند (خبرگزاری جمهوری اسلامی، صدا و سیما، مطبوعات، مؤسسات تبلیغاتی و انتشاراتی و...) به عنوان خبرنگار و عکاس و یا در مراکز علمی، هنری و صنعتی در کنار کارشناسان و متخصصان علوم مختلف به عکاسی در زمینه‌های تخصصی بپردازند،
همچنین می‌توانند به کار در کارگاه‌ها و آتلیه‌های خصوصی عکاسی مشغول شوند. تدریس نظری و عملی عکاسی نیز از دیگر مشاغل آنها خواهد بود.

از زبان استاد محسن شیرزادیان بشنویم:

تاریخ ارسال: 1398/03/27
  • نشانی: تهران - خیابان کارگر شمالی- خیابان دوم- خیابان انتصاریه
  • رایانامه: info [at] pu.ac.ir
  • تلفن ثابت: ۵۸۱۳۸۰۰۰ - ۹۱۰۳۰۳۰۱ (۰۲۱)
  • شماره پیامک: ۲۰۰۰۰۸۰۸۰۸۸۰
  •  کد پستی : ۱۴۱۳۹۱۵۳۶۱

خانه     |    آرشیو کل مطالب    |     RSS     |    اینستاگرام    |     لینکدین     | ارتباط با ما